Biocosmetica


Zoeken

Uw bestelling vanaf € 85,- gratis verzonden!


EKO Jojoba olie

 

Snel overzicht

Koudgeperste Jojoba olie (ook wel het vloeibare goud genoemd) is een van de beste ingrediënten in huidverzorgingsproducten. De olie reguleert het vochtgehalte in de bovenste huidlaag en vertraagt de afgifte van talg. De olie trekt goed in de huid en voelt niet vettig aan.


Verzending: Pakketpost
€ 16,50

Voorraad: Beperkte voorraad


OF

Koudgeperste Jojoba olie (ook wel het vloeibare goud genoemd) is een van de beste ingrediënten in huidverzorgingsproducten. De olie reguleert het vochtgehalte in de bovenste huidlaag en vertraagt de afgifte van talg. De olie trekt goed in de huid en voelt niet vettig aan.

De zaden van de Jojobastruik bestaan voor ongeveer de helft uit een vloeibare was die, omdat deze bij kamertemperatuur vloeibaar is, ook wel olie genoemd wordt. Deze olie, gewonnen door het persen van de zaden, is zeer licht en rijk aan onverzadigde vetzuren.

Omdat de olie niet vet aanvoelt wordt het graag toegepast in de huidverzorging. Door de verzachtende werking is de olie in lage concentraties ook goed voor de verzorging van een droge en gevoelige huid.

Jojoba olie beschermt de huid en het haar tegen weersinvloeden, ze heeft een natuurlijke zonnebeschermingsfactor 4 en zorgt ervoor dat de huid langer bruin blijft.

Gebruik Jojoba olie puur, als parfumvrije massageolie, of in mengsels o.a. bij; droge of geïrriteerde huid, vette of acne huid, psoriasis, eczeem, littekens, ontstekingen. De olie laat zich goed mengen met etherische oliën en andere basisoliën.

Jojoba olie is geschikt voor een droge huid, geeft verlichting bij eczeem en heeft een gunstig effect op huidaandoeningen bij kinderen.


Langer genieten van uw product
Omdat de artikelen in ons assortiment op een natuurlijke manier worden geconserveerd is het van belang om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen bij het gebruik.
Enkele aanwijzigen om de houdbaarheid van de producten intact te houden :
  • Neem nooit crème of scrub uit een pot met uw vingers, gebruik hiervoor een spatel of wattenstaafje!
  • Sluit het product na gebruik altijd zorgvuldig af.
  • Bewaren op een koele, donkere plaats (niet in de zon of de warme, vochtige omgeving van de badkamer).
  • Maak sponzen, spatels en borstels die met cosmetica in aanraking komen goed schoon met alcohol of zeep en laat ze goed drogen voor (her)gebruik.

Ingrediënten / Extra informatie

Merk Chi
Geschikt voor Vegetariers
Ingrediënten * Koudgeperste Jojoba olie (Simmondsia Chinesis)
Inhoud 100 ml.
Eigenschappen Dierproefvrij

* Wij attenderen u erop dat de bij de producten vermeldde ingrediënten - op het moment van toevoegen aan het assortiment - zijn overgenomen van de verpakking of de bijsluiter.
In incidentele gevallen kan het voorkomen dat hierna nog wijzigingen optreden in de samenstelling. Indien er sprake is van een allergie of intolerantie raden wij u dan ook aan om de ingrediëntendeclaratie na te lezen voor gebruik, meer info...

Bijwerken van uw bestelling...

   Het artikel is toegevoegd
 aan uw bestelling

Verder winkelen Bekijk uw bestelling
   Het artikel is verwijderd
 uit uw bestelling

Verder winkelen Bekijk uw bestelling
Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies. Meer informatie..
x